ESDEVENIMENTS i RRPP

Contribuïm al desenvolupament sostenible de la nostra societat millorant la forma en la qual el món viu i treballa.

Disseny i conceptualització de l'acte

 

Perquè una idea sigui bona cal donar-li sentit. Això només s’aconsegueix amb un bon assessorament i un bon esquema de treball.

Localització de l’espai

 

La ubicació pot ser la clau de l’èxit i nosaltres t’ensenyem els aspectes a tenir en compte a l’hora d’escollit, negociar i obtenir les llicències d’obertura i d’obra del lloc adequat.

Sel·lecció de proveïdors

Totes les empreses han de realitzar un procés de cerca i selecció dels proveïdors de béns i serveis més adequat a les seves necessitats. Són molts els aspectes a tenir en compte i nosaltres t’ajudem a fer-ho.

Timming i coordinació

L’organització ha estat de vital importància al llarg de l’existència humana. Dissenyar una estructura permet la coordinació dels elements, garanteix la presa de decisions, estableix responsabilitats i defineix els mitjans de comunicació.

Relacions institucionals i protocol

Pensar en protocol és pensar en ordre. Parlem doncs de la millor eina de treball, imprescindible pel bon desenvolupament de qualsevol tasca.

Elaboració de discursos

 

La importància del discurs radica en la manera en què es transmet a un públic. Ha de ser  intel·ligible, important, clar i assertiu, qualitats ben professionals.

Elaboració de llistats VIPS

 

Si algú és important per a tu, també ho és per a nosaltres, i així li farem saber.

 

Redacció i disseny d’invitacions

Invitacions originals, personalitzades i de disseny. Qualsevol cosa perquè aquells a qui estimes se sentin tan especials com són.

Mailing i confirmacions

Organitzar esdeveniments és divertit, però preparar-lo pot ser ben feixuc. Estalvia’t maldecaps i deixa que ens ocupem de gestionar el teu Mail.

Atenció a periodistes durant l’acte

Deixa que ens ocupem de la imatge del teu esdeveniment. Ens ocupem de què els mitjans no es perdin ni un detall.

Gestió de patrocinadors

No oblidem que una forma d’aconseguir una major promoció i reputació per a l’empresa, a la vegada que es dóna suport a una causa important, és el patrocini.