EFICÀCIA I EFICIÈNCIA

Som un equip pluridisciplinar enfocat a la comunicació, el marqueting i l'estratègia empresarial. Tenim un ampli background en mitjans de comunicació.

David Baret

Més de 20 anys en comunicació, adobat en batalles de periodisme de proximitat, vivències intenses en radi, premsa i televisió, en la transició de l'offline a l'online però reivindicant que l'essencial no és el mitjà sinó el missatge. El meu dia a dia ho reparteixo escrivint articles i reportatges, dissenyant estratègies de comunicació per a clients i organitzant o presentant esdeveniments.

En l'almodi dels meus anys també caldria incloure l'adoctrinament de cinc anys en dret per entendre la vida, els dos anys per obtenir el postgraduat en periodisme, l'any en Esade per confirmar que el que m'agradava era unir comunicació i empresa. La visió que em van regalar i van cobrar en IESE, i un llarg etcètera en el sector financer, entenent que el paper ho aguanta tot però que els balanços també són importants.

Com demanava Groucho. Servei d'habitacions? Demani'm una habitació més gran, per favor.

Anna Pasquina

Anna Pasquina és llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (2000) i està especialitzada en Màrqueting i Direcció i Administració d'Empreses per ESADE (2004). Ha ocupat diversos càrrecs dins del sector nàutic corn a Directora Comercial a Port Tàrraco o Port Fòrum així comn la gerència al grup Ocibar de la marina s'Altra Banda. Actualment ofereix serveis de consultoria especialitzada per directius i empreses.

EMPRESES QUE HAN CONFIAT EN NOSALTRES

Des dels nostres inicis fins avui