EFICÀCIA I EFICIÈNCIA

Som un equip pluridisciplinar enfocat a la comunicació, el marqueting i l'estratègia empresarial. Tenim un ampli background en mitjans de comunicació.

David Baret

Més de 20 anys en comunicació, adobat en batalles de periodisme de proximitat, vivències intenses en radi, premsa i televisió, en la transició de l'offline a l'online però reivindicant que l'essencial no és el mitjà sinó el missatge. El meu dia a dia ho reparteixo escrivint articles i reportatges, dissenyant estratègies de comunicació per a clients i organitzant o presentant esdeveniments.

En el pòsit dels meus anys també caldria incloure el meu pas per la Facultat de Dret per entendre la vida, els dos anys per obtenir el postgraduat en periodisme, l'any a Esade per confirmar que el que m'apassionava era unir comunicació i empresa, la visió de les coses que vaig aprendre d'IESE, i un llarg etcètera en el sector financer, entenent que el paper ho aguanta tot però que els balanços també són importants.

Anna Pasquina

Experienced Consultant with a demonstrated history of working in the marketing and advertising industry. Skilled in Negotiation, Business Planning, Team Building, Spanish and English. Strong consulting professional graduated from Instituto Centroamericano de Administración de Empresas. MBA in ESADE and Environmental Science degree (UAB).