ESTRATEGIES DE DIGITAL MARKETING

La nova forma de comunicació cap a una nova evolució de la web. Permet que els usuaris deixin de ser receptors passius, per convertir-se en usuaris actius.

Posicionament web

Aparèixer en els primers resultats en els principals buscadors web incrementarà el número i la qualitat de visites a la teva pàgina web, i els teus clients potencials podran trobar-te immediatament quan et busquin a la xarxa.

Reputació online

La gran quantitat d’informació i oferta que es troba per internet fa imperatiu desmarcar-se i crear-se un propi nom que sigui sinònim de qualitat i eficàcia.

 

Social media marqueting

Es tracta de l’ús de les xarxes socials, pàgines web i altres plataformes per promocionar el teu producte i/o servei i creu-nos quan diem que funciona. Campanyes d’email, newsletter, content marketing….

Gestió de xarxes socials

És el que dius, com ho dius, quan ho dius, amb quin to ho dius i perquè ho dius. Mai com ara explicar que fa la teva marca és important per generar vincle.

Brand content

Es tracta de generar continguts vinculats a una marca que permetin connectar a aquesta marca amb el consumidor. En altres paraules, és saber entendre les necessitats de l’usuari i donar-li el que necessita.

Redacció de textos per a web

No es tracta només d’escriure bé, sinó de generar bons continguts que ajudin al posicionament SEO i al màrqueting online.