Finalistes als Premis Dircom com a millor esdeveniment d’una PIME

Perquè és un art la comunicació?
13/05/2020

Finalistes als Premis Dircom com a millor esdeveniment d’una PIME

L’Associació de Directius de Comunicació (DIRCOM) va seleccionar el Binary Day Rock’on, organitzat per l’empresa Binary Menorca amb la col·laboració amb Baret Consultors, com a un dels tres millors esdeveniments nacionals de comunicació promogut per una petita i mitjana empresa.

Els Premis DIRCOM són uns guardons d’abast nacional que distingeixen l’excel·lència i les millors pràctiques de comunicació realitzades o difoses al nostre país, posant un focus especial en les qüestions estratègiques, la innovació o la multiplicitat de canals i suports. A l’edició d’enguany participaven 113 empreses que havien presentat 225 projectes entre les vint-i-quatre categories a les quals es podia optar, set de les quals estaven dirigides específicament a petites i mitjanes empreses.

Una delegació de Binary Menorca i Baret Consultors es va desplaçar a Madrid per participar en l’entrega de premis i diplomes que va tenir lloc a l’Auditori de l’Espai Pau VI de la capital, on va tenir lloc la gala oficial . Entre els guardonats a les altres diferents categories hi va haver empreses com Caixabank, Ferrovial, Acciona, MediaMarkt o Oreal, entre d’altres.

Binary Day s’ha convertit a Menorca en un esdeveniment tecnològic de referència, adreçat a petites i mitjanes empreses però també obert a qualsevol persona interessada a conèixer les darreres novetats en tecnologia aplicada. El darrer esdeveniment va tenir lloc al Teatre Principal amb 400 persones.

Comments are closed.